25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ev Sahibi Katliam Evini Satacak…

Ev Sahibi Katliam Evini Satacak…

Adana’da emekli vali ve ailesini katlettikten sonra kafasına sıkarak intihar eden zanlının ev sahibi Filiz Biricik olayı öğrendikten sonra geldiği evinde şok olurken, “Artık bu evde oturulmaz satacağız” dedi.

Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi 64014 Sokakta bulunan 5 katlı Birlik Apartmanı 3. katında oturan Denizhan Dener (36) adlı kişi, Hanım Kaya (25) isimli kızı isteme konusunda tartıştığı eniştesi emekli Vali İsmet Metin (76), valinin eşi olan halası Nurşen Metin (68), kuzeni Senem Metin (49), halası Gönül Cengiz (66) ve kuzeni Suphi Cumhur Cengiz’i (38) öldürüp intihar etmesiyle ilgili incelemeler sürüyor.

Cenazelerin adli tıp kurumuna kaldırılmasının ardından polisin evdeki incelemesi bugün öğle saatlerine kadar devam etti. Polis incelemeyi bitirdikten sonra evin kapısını mühürleyerek giriş ve çıkışları yasakladı.

Bu arada, olay yerine gelen Denizhan Dener’in ev sahibi Filiz Biricik, olayı haberlerden öğrendiğini ve şok olduğunu söyledi. Biricik, “Denizhan bizim kiracımızdı bir de sevgilisi vardı. 5 kişiyi öldürüp kendisinin de intihar ettiğini duyunca şok oldum. Böyle bir şey yapacak birine benzemiyordu sakin biriydi. Artık biz bu evde oturamayız evi satacağız” dedi. Biricik, daha sonra eve girmek istedi. Ancak polisler evin mühürlendiğini kimsenin giremeyeceğini söyledi.

Polis Biricik’e daha sonra polis merkezine gelmeleri halinde eve girebileceklerini belirtti

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir