24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Ev Olarak Kullandığı Otomobilde Ölü Bulundu…

Ev Olarak Kullandığı Otomobilde Ölü Bulundu…

Bir yıldır cezaevinde olan ve 5 günlük izne çıkan kemik erimesi hastası olan 57 yaşındaki Erol Dikici yaşadığı otomobilin içinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay Karasoku Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre 5 Ocak Meydanı Kemaraltı Camii yanında 45 ZT 193 plakalı otomobilin içinde bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı vatandaşı kontrol ettiğinde hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekipleri ilk belirlemelere göre şahsın kalp krizinden öldüğünü tespit etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Polis yaptığı araştırmada ölü bulunan vatandaşın isminin Erol Dikici olduğunu ailesi ve çocuklarıyla arası kötü olduğu için yaklaşık 4 yıldır kendisine ait araç içinde yaşadığını belirledi. Ayrıca polis şahsın boyacılık yaptığını kemik erimesi hastası olduğunu 1 yıl önce de işlediği bir suçtan dolayı cezaevine girdiğini Toprakkale Açık Cezaevinde yattığını öğrendi. Dikici’nin 11 Kasım günü 5 gün izin alarak cezaevinden çıktı bu zaman zarfında da otomobilde yatıp kalktığını 16 Kasım günü saat 11.00’de cezaevine teslim olması gerektiği ancak otomobilin içinde ölü bulunduğu için cezaevine gidemediğini de ortaya çıktı. Yapılan incelemenin ardından yaşlı adamın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından yaşlı adamın kesin ölüm nedeni belli olacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir