23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 3.olağan Genel kurulu…

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 3.olağan Genel kurulu…

SS Yeni Ceyhan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 3.olağan Genel Kurulu toplantısı dernek binasında yapıldı. Açılış, yoklamanın ardından Divan ve kâtip üyelerin seçilmesi ile Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu ile birlikte istiklal marşı okundu, ardından yönetim kurulu başkanı Ünal Kurt yaptığı konuşmada Genel kurulun Ceyhan esnafına hayırlı olmasını diledi ve kooperatif olarak her zaman her koşulda esnafların yanında yer aldıklarını altını çizdi.

KURT: ALLAH ORDUMUZU KORUSUN

SS Yeni Ceyhan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif başkanı Ünal Kurt Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik zeytin dalı harekâtı ile ilgili görüşlerini belirterek şöyle konuştu Allah Türk Ordumuzun ve kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun Allah tüm Mehmetçiklerimizin yanında olsun, Allah Şanlı Türk Ordumuzu korusun, Kalbimiz her an Mehmetçiklerimiz için atıyor. Yaşlısıyla, Genciyle, Erkeğiyle, Kadınıyla, Çocuğuyla biz 80 milyonluk dünyanın en büyük ordusuyuz. Allah Ordumuzu korusun bütün dualarımız. Yüreğimizle Mehmetçiklerimizindir diye konuştu. Başkan Kurt’un konuşmasının ardından 450 üyenin bulunduğu genel divan başkanlığına Adana güney bölge birliği yönetim kurulu başkan vekili Muhammet yalçın getirilirken kâtip üyeliklere ise Adana güney bölge birliği yönetim kurulu üyesi Mahmut şahin ile Bahtiyar Namlı yaptılar.

SEÇİMİN ARDINDAN KURT ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ

SS Yeni Ceyhan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 3.olağan seçimli genel kurulunda Gelir, Gider bütçesi ile tahmini bütçenin görüşülmesi ile seçimlere geçildi tek liste halinde gidilen seçimli genel kurulda Mevcut başkan Ünal Kurt Güven tazeleyerek 3. Yıllığına tekrar SS Yeni Ceyhan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı seçildi. Başkan Kurt seçimlerin ardından tüm üyelere teşekkür etti.

YÖNETİM KURULU ASİL BÖLGE BİRLİĞİ TEMSİLCİLİĞİ

1 Ünal Kurt

2 Erten Aydar ASİL

3 Erdoğan Ballı. 1 Ünal Kurt

4 Kafur Kalçık 2 Ertan Aydar

5 Tahsin Faydalı YEDEK

YÖNETİM KURULU YEDEK 1 Erdoğan Ballı

1 Emin Cengokaya 2 Kafur Kalcık

2 Serdar Barık

3 Sertaç Tekin

4 İbrahim Göregen

5 Osman Ağzıdereli

DENETİM KURULU ASİL

1 Menekşe Çavdar

2 Mehmet Arslan

DENETİM KURULU YEDEK

1İbrahim Alkan

2 Osman Ceyhan

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir