28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Eşiyle Tartıştı Baz İstasyonuna Çıktı…

Eşiyle Tartıştı Baz İstasyonuna Çıktı…

Eşiyle tartıştıktan sonra bunalıma girip intihar etmek amacıyla baz istasyonuna tırmanan bir kişi, kardeşi tarafından ikna edilerek itfaiye merdiveniyle aşağıya indirildi.

Olay, Seyhan ilçesindeki Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Zillidede Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, eşiyle tartışan 2 çocuk babası Fikret Ç. bunalıma girdi. Fikret Ç. bu nedenle kavşaktaki yüksek baz istasyonuna tırmandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yoldan geçen meraklı vatandaşlar zaman zaman araçlarından inerek, çevredeki vatandaşlar ise işyerlerinin camlarından bakarak intihar girişimini izledi.

Bu sırada Fikret Ç.’nin kardeşi Gökhan Ç. de bölgeye gelerek kardeşini ikna etmek için baz istasyonuna tırmandı. Yaklaşık bir saat boyunca kardeşini ikna etmeye çalışan Gökhan Ç., başarılı oldu. İtfaiye merdiveniyle aşağıya indirilen Fikret Ç. daha sonra bir hastaneye kaldırıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir