19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Eşini vurup kayınpederini öldüren adam ardından intihar etti!

Eşini vurup kayınpederini öldüren adam ardından intihar etti!

Hasan Atalay, kendisine boşanma davası açan eşi ile kayınbiraderini yaralayıp kayınpederini öldürdükten sonra intihar etti. Çiftin 6 yıl önce nikah kıydığı, düğün yapmadıkları için Meryem Atalay’ın babasıyla birlikte yaşadığı ve boşanma davası açtığı, Atalay’ın da bu yüzden cinnet geçirdiği ortaya çıktı.
Hasan ile Meryem Atalay çifti, 2015 yılında nikah yaptı. Düğün yapılmadığı için Meryem Atalay, ailesiyle birlikte yaşamaya devam etti. Bu nedenle Atalay çifti arasında sürekli tartışma yaşandı. Meryem Atalay, eşine boşanma davası açtı.EŞİ GELMEYİNCE DEHŞET SAÇTI Dün gece kayınpederinin evine giden Hasan Atalay, eşinden kendisiyle gelmesini istedi. Meryem Atalay bu teklifi geri çevirince cinnet geçiren Hasan Atalay, eve girerek yanında getirdiği tabancayla peş peşe ateş etti. Silahından çıkan kurşunlarla Mehmet K. başından, eşi Meryem Atalay göğsünden, kayınbiraderi Halil İbrahim K. ise elinden ve kolundan yaralandı.

Cinnetin ardından yapılamayan düğün çıktı. İNTİHAR ETTİ Ardından silahı kendi başına dayayan Hasan Atalay, tetiği çekip yaşamına son verdi. Meryem Atalay’ın annesi Selma K.’nin (52) ise bu sırada başka bir odada olduğu belirtildi. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, Hasan Atalay’ın cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Eşini vurup kayınpederini öldüren adam ardından intihar etti! Cinnetin ardından yapılamayan düğün çıktı .KAYINPEDER KURTARILAMADI Hastanede tedavisi süren yaralılardan Mehmet K., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Meryem Atalay ile Halil İbrahim K.’nin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.Eşini vurup kayınpederini öldüren adam ardından intihar etti! Cinnetin ardından yapılamayan düğün çıktı”BENİ SÜREKLİ OYALADIĞI İÇİN BOŞANMA DAVASI AÇTIM” Bu arada, olaydan birkaç gün önce Hasan Atalay ile kavga ettiği öne sürülen Meryem Atalay’ın koruma ve uzaklaştırma kararı talebinde bulunduğu iddia edildi. Meryem Atalay’ın, hastane polisine verdiği ifadede, eşi Hasan Atalay’ın düğünü sürekli ertelediğini, bu nedenle de ayrı yaşadıklarını belirterek, “Beni sürekli oyaladığı için son bir aydır aramızda anlaşmazlıklar vardı. Ben de bu nedenle boşanma davası açtım” dediği öğrenildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir