28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Eşini Sigorta Ettirmediği Gerekçesiyle Suçladığı Kişiyi Öldürdü

Eşini Sigorta Ettirmediği Gerekçesiyle Suçladığı Kişiyi Öldürdü

Adana’da 63 yaşındaki Zeynel Abidin Çay, eşi Erdem Çay’ın temizlik işlerini yaptığı torna atölyesinde çıkan kavgada eski ustabaşı 55 yaşındaki Kazım Ağan’ı bıçaklayarak öldürdü.

Adana’da 63 yaşındaki Zeynel Abidin Çay, eşi Erdem Çay’ın temizlik işlerini yaptığı torna atölyesinde çıkan kavgada eski ustabaşı 55 yaşındaki Kazım Ağan’ı bıçaklayarak öldürdü.

Olay, merkez Seyhan İlçesi’nin Ova Mahallesi’ndeki Metal Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Tornacı olarak 20 yıl çalışıp emekli olan Kazım Ağan, arkadaşlarını görmek için sabah saatlerinde eski işyerine geldi. Atölyede sohbet ettikleri sırada, burada temizlik işlerine bakan ve çaycılık yapan Erdem Çay’ın eşi Zeynel Abidin Çay da sohbete katıldı. Bir süre sonra işyerine eşini ziyarete gelen Zeynel Abidin Çay, atölyede ustabaşı olduğu için Kazım Ağan’ı, “Siz eşimin sigortasını neden yatırmadınız. 8 yıldan beri çalışıyor, ayıp değil mi” diyerek tartışmaya başladı. Atölyede bulunan işçilerin, ‘şakalaştıklarını’ zannederek müdahale etmediği tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Yumruklu kavga sırasında Zeynel Abidin Çay, yanında taşıdığı bıçağı çıkartıp, Kazım Ağan’ın sol göğsüne sapladı. Ağır yaralanan Kazım Ağan, ambulansla götürüldüğü özel hastanede yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Kaçan Zeynel Abidin Çay ise Onur Mahallesi’ndeki evinde suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan Çay’ın, “Eşimin yıllardan beri çalışıyor, sigortasını yapmadılar. Tartıştık, sinirlendim, bıçakladım”dediği öğrenildi.

Zeynel Abidin Çay’ın sorgusu sürüyor. – Adana

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir