18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Eşini Almaya Gitti, Cinayet İşledi…

Eşini Almaya Gitti, Cinayet İşledi…

Dövdüğü için evi terk eden eşi Pınar Kaya’yı almaya gittiği kayınpederinin evinde çıkan tartışmada kayınbiraderlerinden 26 yaşındaki Yasin’i öldüren, 21 yaşındaki Fatih Durdu’yu ise ağır yaralayan 30 yaşındaki Maşallah Kaya’nın sorgusu sürüyor.

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Seyhan ilçesinde bulunan Yeni Metal Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Maşallah Kaya 1 yıl önce Pınar Kaya ile evlendi. Çiftin bu evlilikten bir çocukları oldu. Maşallah Kaya, eşi Pınar’ı dövmeye başladı. Bunun üzerine genç kadın, eşyalarını toplayıp babasının evine gitti. Dün akşam eve geldiğinde eşinin olmadığını gören Maşallah Kaya, kayınbabasının evine gitti. Burada kayınları Fatih ve Yasin Durdu ile kavga eden Kaya’yı mahalle sakinleri ayırdı. Evden uzaklaşan Maşallah Kaya kısa bir süre sonra babası 57 yaşındaki Ahmet Kaya, kardeşleri 32 yaşındaki Ferhat ve 28 yaşındaki Hamza ile tekrar döndü. Tartışmayla başlayan olay bu kez silahlı kavgaya döndü. Tabancasını çeken Maşallah Kaya, kayınbiraderlerine ateş etti. Kanlar içinde kalan Yasin Durdu kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Fatih Durdu ise götürüldüğü hastanede yoğun bakıma alındı. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Maralla Kaya ile birlikte babası Ahmet, kardeşleri Ferhat ve Hamza’yı gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir