25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Eşi Terk Edince Ölmek İstedi…

Eşi Terk Edince Ölmek İstedi…

Eşi tarafından terk edilen 28 yaşındaki İbrahim E., barışma isteği kabul edilmeyince 5 katlı binanın damına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Merkez Sarıçam İlçesi Misis Mahallesi’nde oturan 1 çocuk babası İbrahim E.’ın eşi şiddetli geçimsizlik yüzünden evini terk etti. Babaevine dönen eşi ile barışmaya çalışan plastik doğrama atölyesinde çalışan İbrahim E.’nin tüm çabaları sonuçsuz kaldı. İbrahim E., ziyarete geldiği merkez Yüreğir İlçesi Atakent Mahallesi’ndeki yakınlarının oturduğu 5 katlı binanın damına çıktı.

İbrahim E.’yi çatıda görenler, polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler, İbrahim E.’yi ikna etmek için harekete geçerken, itfaiye de hava yatağını şişirip apartmanın girişine yerleştirdi. Sağlık ekipleri de acil durumlar için hazır halde beklemeye başladı. İbrahim E., görevlilerin yaklaşık 1 saat süren çabası sonucu binadan indirildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir