20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Engellilere park…
SAMSUNG CSC

Engellilere park…

Ceyhan Belediyesi tarafından Namık Kemal Mahallesi’ndeki Afet Evleri’nde yapımına başlanan parkta engelli vatandaşlara yönelik özel alanlar oluşturuldu.

Afet Evleri’ndeki park içersinde; beşik bahçesi, oyun ve tüm yaş gruplarına hitap eden spor grupları ile engelli vatandaşlar için dizayn edilen özel oyun alanları yer alıyor.

Başkan Alemdar Öztürk; “Ceyhan Belediyesi olarak daha yaşanılabilir bir şehir için yürüttüğümüz çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hizmet denetimleri programımız kapsamında gerekli incelemeleri yaptığımız Afet Evleri’nde yapımına başladığımız parkımızı Ceyhan’da bir ilk olarak özellikle engelli vatandaşlarımız için oyun alanları ile donattık. Ekiplerimiz, faaliyetlerini büyük bir titizlikle yerine getiriyor. İnşallah kısa bir süre içersinde parktaki çalışmalarımızı tamamlayacağız.” dedi.

Bahar öncesi tüm parkların yeniden revize edildiğini belirten Başkan Alemdar Öztürk, belediyenin sorumluluk alanındaki 124 adet parkta genel kontrol, temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını da yürüttüklerini söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir