19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Engelli vatandaş’dan ziyaret…

Engelli vatandaş’dan ziyaret…

ENGELLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

Ak Parti Adana’dan engelli kontenjanından milletvekili aday adayı olan Mustafa Olgun, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Engellilerin yaşadığı sorunlara çözüm üretmek için siyasete girdiğini belirten Olgun, “Ak Parti’nin son yıllardaki engellilerin sorunlarına çözüm konusundaki çabalarını yakinen görüyoruz. Belediyeler, engelli dernekleri ve gönüllü vatandaşlar bu konuda çalışmalar yapıyor. Ben de sorunların çözümünü hızlandırmak ve katkı sağlama amacıyla Ak parti’den aday adayı oldum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise “Hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu aklımızdan çıkarmamalıyız. Engelli kardeşlerimizin aileleri ile birlikte mutlu olabilecekleri şartların ve yaşam alanlarının oluşturulmasını çok önemsiyoruz. Hükümetimizin bu konuda attığı büyük adımlar hepimizin gözü önündedir. Ben de Mustafa Olgun kardeşime çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir