25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Emniyet Müdüründen Öğrencilere Hediye…

Emniyet Müdüründen Öğrencilere Hediye…

Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, sık sık korsan gösteri yapılan Dağlıoğlu Mahallesi’ndeki bir okulun öğrencilerine futbol topu, forma ve krampon hediye etti.

Göreve geldiği Adana’da özellikle bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri yaptığı sokaklarda gece-gündüz uygulama yaparken, o bölgedeki okullardaki öğrencilere de sahip çıkıyor.

Bir süre önce uygulama yapılan Dağlıoğlu Mahallesi’ndeki bir lise ve ortaokulda çevik kuvvet polisi ile öğrenciler futbol maçı yapmış, maç sonrasında öğrenciler futbol toplarının, forma ve kramponlarının olmadığını söylemişti. Bunun üzerine harekete geçen emniyet müdürü Ak, çocuklara futbol topu, forma ve krampon hediye etmek için kolları sıvadı. Ak hazırlıkları tamamlayınca 50 öğrenciyi makamında kabul etti. Öğrencilere çok istedikleri futbol topu, forma ve kramponları hediye eden Ak, ayrıca çocuklara dev Türk Bayrağı verdi. Bayrağı alan öğrenci 3 kez öpüp başına koyarak kabul etti. Çocuklar Ak ile birlikte daha sonra emniyet müdürlüğü bahçesine indi. Çocuklar futbol topuna kavuşma sevinciyle bahçede top oynadı. Öğrencilere daha sonra da yemek ikram edildi. Yemekte İzmir’de şehit olan kahraman polis Fethi Sekin ve diğer şehitler için dua okundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir