24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Emniyet Müdürü Yıldız, Nikah Şahitliği Yaptı…

Emniyet Müdürü Yıldız, Nikah Şahitliği Yaptı…

Selami YILDIZ’ın kendi koruma ekibinde görev yapan Emre GÜLEŞ’in Çukurova Belediyesi Evlendirme Dairesinde düzenlenen nikah törenine, çiftin ailesi, yakınları ile İl Emniyet Müdürü Selami YILDIZ ve beraberindeki çok sayıda polis katıldı.

İl Emniyet Müdürü Selami YILDIZ, 1992 yılında Mardin ilinde vatanı uğruna can veren Şehit Polis Feydin GÜLEŞ’in Polis oğlu Emre GÜLEŞ ve İnci ÖZ’ün nikâhında bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek yaptığı konuşmasında, “Toplumun temel taşı ailedir, şimdi de bir ailenin kurulmasına şahitlik ediyoruz. Ailelerin uzun soluklu sürmesi için evlilikte hoşgörü, sevgi, saygı ve karşılıklı anlayış çok önemlidir” diyerek kahraman babasının şerefli mesleğini devam ettiren Emre GÜLEŞ ve eşine ömür boyu mutluluklar diledi.

Çukurova Belediyesi Evlendirme Memuru yeni evlenen çiftlere sağlık ve mutluluk dolu bir hayat dileyerek gelin ve damada bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Yapılan konuşmaların ardından mutluluğa evet diyerek imzalar atıldı. Genç çifte aile cüzdanını İl Emniyet Müdürü Selami YILDIZ verdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir