28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Gündem / Emniyet Müdürü Aktaş: “Adana’da Uyuşturucuyu Bitireceğiz”

Emniyet Müdürü Aktaş: “Adana’da Uyuşturucuyu Bitireceğiz”

Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, vatandaşlardan uyuşturucu satan şahısları polise ihbar etmelerini isteyerek, “Sizlerin yardımı ve desteğiyle hep birlikte bunların kökünü kazıyacağız” dedi.

Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, beraberindeki emniyet müdür yardımcısı ve Yüreğir İlçe Emniyet Müdürü ile birlikte Bahçelievler ve Yeşilbağlar mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Daha sonra beraberindeki emniyet yetkilileri ve mahalle muhtarları ile birlikte Süleyman Vahit Caddesi üzerinde dolaşan Aktaş, cadde üzerindeki esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu.
Mahalle ziyareti sırasında vatandaşlarla tek tek tokalaşarak ayaküstü sohbetler eden Aktaş, uyuşturucu konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu. Zafer Aktaş, sohbet ettiği vatandaşlara, “Adana’da uyuşturucuyu bitireceğiz, uyuşturucu satan şahısları polise ihbar edin, sizlerin yardımı ve desteğiyle hep birlikte bunların kökünü kazıyacağız” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ı mahallelerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını belirten vatandaşlar polisin uyuşturucu konusunda yaptığı operasyonlardan memnun olduklarını dile getirdiler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir