28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / “Emeklilerin yanındayım…”

“Emeklilerin yanındayım…”

DİSK’e bağlı Emekliler Sendikası Adana şube başkanları ve kurultay delegeleri, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Aydar, “Emeklilerin sorunlarını yakından biliyorum ve elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım” dedi.

Geçtiğimiz günler içerisinde Adana’da tüm şube başkanlık seçimlerini tamamlayan DİSK’e bağlı Emekliler Sendikası, belediye başkanları ziyaretlerini sürdürüyor. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ı da makamında ziyaret eden Emekli-Sen Adana şube başkan ve kurultay delegeleri, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

“ZOR ŞARTLARDA YAŞAMLARINI SÜRDÜRÜYOR”

Emekli-Sen MYK Üyesi Mehmet Bunsuz, emeklilerin zor şartlar altında yaşamlarını idame ettirdiklerini belirterek,” Emeklilerimizin içinde bulunduğu sıkıntılar ortadadır. Emeklilerimiz düzgün bir yaşam koşullarında yaşamak istiyorlar. Bizler Emekliler olarak hükümetten sadaka istemiyoruz. Sadece insanca yaşamak için hakkımızı istiyoruz. Ama maalesef iktidarlar bizi hep elinin tersiyle itiyor ve bizleri görmezden geliyorlar” dedi.

“EMEKLİLERİN SIKINTILARINI BİLİYORUM”

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ise, emeklilerin sıkıntılarını yakından bildiğini ve elinden ne gelirse emekliler için yapacağını ifade ederek, “ Emeklilerin ne zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiklerini biliyorum. Ben Kadir Aydar olarak sizlerin yanındayım. Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Emekliler bizlerin baş tacıdır. Emeklilerin rahat ve huzurlu bir ortamda olması benim en büyük temennimdir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a Emekli-Sen MYK Üyesi Mehmet Bunsuz, kurultay delegeleri Özgür Çığ ve İsalet Tosun tarafından bir plaket verildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Ceyhan Belediyesi’nden İslahiye’de İftar Programı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ilçede farklı kesimleri buluşturduğu Ramazan sofraları bu kez İslahiye’de kuruldu. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir