25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Emekliler sağlık taramasından geçiriliyor…

Emekliler sağlık taramasından geçiriliyor…

Çukurova Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün, Avrupa Hastanesi işbirliği ile hazırladığı ‘Çukurova’da Sağlık Günleri’ projesi devam ediyor. Proje kapsamında Çukurova’da bulunan tüm Emekli Dinlenme Evleri’nde sağlık taraması yapıldı. Sağlık kontrollerinden geçirilen emekliler her yıl yapılan uygulamadan memnuniyetlerini dile getirirken, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,; “Emeklilerimizin sağlıklı kalmaları yönünde hizmet vermek bizim için çok önemli. Emeklilerimizin her an yanlarındayız” dedi.

EMEKLİ EVLERİNDE SAĞLIK TARAMASI

Çukurova Belediyesinin, Avrupa Hastanesi işbirliği ile hazırladığı ‘Çukurova’da Sağlık Günleri’ projesi devam ediyor. Kreşlerde yapılan sağlık taramasının tamamlanmasının ardından Emekli Dinlenme Evlerinde tarama yapılmaya başlandı. Çukurova Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Emekli Dinlenme Evlerine gelen vatandaşlara yönelik başlatılan tansiyon, şeker ve vücut analizi ölçümlerinden 400 emekli yararlandı. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in de katıldığı sağlık taramalarında son olarak Beyaz Evler Mahallesi Emekli Dinlenme Evi’nde 95 emekliye sağlık taraması yapıldığı belirtildi.

“EMEKLİLERİMİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, emeklilerin sağlıklı kalmaları yönünde hizmet vermenin kendileri açısından önemli olduğunu ifade ederek; “Çukurova Sağlık Günleri kapsamında kreşlerimizde ve Emekli Dinlenme Evlerinde sağlık taramaları tamamlandı. Tüm kreşlerimizde ve Emekli Dinlenme Evlerinde sağlık taraması yapıldı. Yapılan sağlık taramasında, sonuçları normal olmayan emeklilerimiz sağlık kuruluşlarına yönlendirilirken, normal olanlara da sağlıklı yaşam konusunda uyarılarda bulunuldu. İlçedeki tüm Emekli Dinlenme Evlerinde bulunan emeklilerin daha sağlıklı günler geçirmelerine aracı olmaktan mutluyuz. Emeklilerimizin her an yanlarındayız’’ dedi.Başkan Çetin, sağlık ekiplerinin çalışmaları neticesinde tahlil ve kontrollerde, rahatsızlığı tespit edilen emeklilere acil şifalar diledi.

EMEKLİLERDEN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

Emekli Dinlenme Evi’nde sağlık taramasından geçirilen emekliler, her türlü imkanın kendilerine sağlandığı ve sosyal etkinliklerin düzenlendiği Emekli Dinlenme Evleri için Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e bir kez daha teşekkür ettiler. Emekliler sağlık taraması uygulamasından da büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Çukurova Belediyesi’nin sağlık taramaları 7 Kasım itibariyle köylerde devam edecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir