19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / EMEKLİ DİNLENME EVİ AÇILDI…

EMEKLİ DİNLENME EVİ AÇILDI…

Çukurova Belediyesi’nce yaptırılan dördüncü Emekli Evi CHP PM üyesi Hakkı Süha Okay, milletvekilleri ve halkın katıldığı törenle hizmete açıldı.
Önceki hafta CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke’nin açılışını yaptığı Semt Kreşi’nden sonra bu kez CHP Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay’ın katıldığı törenle 4. Emekli Evi hizmete açıldı. Milletvekillerinin de katıldığı açılış törenine başta emekliler olmak üzere bazı STK yöneticileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İstanbul’da meydana gelen bombalı terör olayı nedeniyle törende müzik çalınmasına izin verilmedi.
CHP Adana İl Başkan Vekili Yüksel Karaaslan, Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, CHP Adana milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer ve İbrahim Özdiş birer konuşma yaptı.
Hizmetleri halkın yakından takip ettiğine dikkat çeken Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise, “Sosyal demokrat belediyeciliğin kitabını yazmaya devam edeceğiz” dedi.
Adanalıların Çukurova’da birkaç haftada bir tesis açılmasını kanıksadığını ifade eder Çetin, “Daha geçen hafta ikinci semt kreşini açtık. Gelecek hafta öğretmenevine öğretmenlerimizin talebi üzerine yaptığımız salonu açacağız. İki hafta sonra ise Beyazevlerdeki üçüncü kreşimizi hizmete sokacağız. Ayağımızı gazdan hiç çekmedik. 7/24 çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
CHP’nin eski Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay da, “Sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneğiyle karşı karşıyayız. Emekliler, Emekli Evleri’nde memleket meselelerine de kafa yormalılar’’ diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir