29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Elif Doğan’dan Anneler Günü Mesajı…

Elif Doğan’dan Anneler Günü Mesajı…

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan TÜRKMEN’in Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesaj:

“Şefkatin, sıcaklığın, hoşgörünün ve karşılıksız sevginin sembolü, kişiliğimizin dünya görüşümüzün, bizi biz yapan değerlerimizin en büyük belirleyicisi ve rol modeli olan ve yeri doldurulamayan annelerimizin Anneler Gününü kutlarım.
Dünyaya gözlerimizi açtığımız ilk andan itibaren, bizleri sevgisiyle saran, güzellikleriyle yol gösteren, bizi biz yapan değerleri öğreten annelerimizin, hem inançlarımızın hem de kültürel ve toplumsal değerlerimizin oluşmasında çok önemli yeri vardır.
Atamızın kurduğu Cumhuriyet ile birey olan, kendi olma hakkını kazanan kadınlarımız, annelerimiz yani biz… Ancak sahip olduğumuz bu değerler sayesinde çağdaş, güçlü bir toplumsal yapıyı inşa edebileceğimizi de asla unutmamalıyız. Bizler, dayanışmamızın, güçlü aile yapımızın, memleket sevdamızın temelini atarken, çocuklarımıza rehberlik yaparken,Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin kazanımları sayesinde bu gücü kullanabildiğimiz gerçeğini de unutmamalıyız.
Bireysel ve toplumsal dayanışmamızda bu denli önemli ve anlamlı yeri olan annelerimizi her zaman sevgi ve saygıyla hatırlamak onların değerini ve önemini bilmek, yüreklilerini sevgiyle ve saygıya doyurmak, onlara layık olmaya çalışmak en büyük hassasiyetimizdir.
Bu özel günün anlam ve önemini yüreğinde hisseden bir anne olarak; her şartta ve koşulda ocağımızdaki tencereyi kaynatabilme becerimizi, geleceğimiz olan çocuklarımıza karşı sorumluluklarımızın bilinci içinde; onlara daha iyi bir yaşam, özgürce yaşayacakları laik, demokratik bir ülke bırakabilmek adına, üzerimize düşün sorumluluktan da hiçbir şekilde taviz vermememiz gerektiği inancındayım.
Her yuvasında, huzurun, mutluluğun ve bereketin hakim olduğu, hukuku, adaleti, bireysel hak ve özgürlükleri üstün kılan, demokrasinin tam olarak özümsendiği, bir Türkiye’nin oluşması için hep birlikte omuz omuza verdiğimiz mücadelenin başarıya ulaşacağına olan inancımla, bir kez daha Anneler Gününü kutlarım”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir