23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Elif Doğan Türkmen Organize Sanayi Bölgesinde…

Elif Doğan Türkmen Organize Sanayi Bölgesinde…

Adana Organize Sanayi Bölgesindeki arıtma tesisinin iyi çalışmaması nedeniyle çevresine yaydığı pis kokular Yakapınar ve Suluca Mahallelerinde hayatı yaşanmaz hale getirdi. Mahalle sakinleri CHP’li Türkmen’den sorunun çözümü için yardımcı olmasını istediler. Türkmen de sorunun giderilmesi için konuyu yetkililere ileteceğini söyledi.
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen Adana Merkez, ilçe ve mahallelerine sıklıkla yaptığı ziyaretlerde vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenerek, çözümü konusunda Adana Bürokrasisi ve Bakanlıklar düzeyinde temaslarda bulunuyor.
Önceki gün de Yakapınar ve Suluca Mahallelerini ziyaret eden Türkmen,esnaf ve kahve ziyaretleri yaparak üreticiler ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar Türkmen’e Organize Sanayi Bölgesindeki arıtma tesisinden kaynaklı pis kokular nedeniyle ev ve dükkanlarınıncamlarını dahi açamaz hale geldiklerini belirterek, “mahallelerimize yaptığınız ziyaretlerden ve sorunlarımızın çözüm konusunda yürüttüğünüz çalışmalardan memnuniyet duyuyoruz. Mahallelerimizi yaşanmaz hale getiren bu pis kokuların giderilmesi için de destek olmanızı istiyoruz” dediler.
Türkmen’de çevre ve insan sağlığı açısından son derece önemli olan bu sorunun bir an önce giderilmesi gerektiğini ifade ederek, sorunun çözüme kavuşturulması için yetkililerle temas kuracağını ve gerekli çalışmayı yapacağını söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir