25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Elban: “Şehitlerimize ve gazilerimize daima minnet ve şükran duyacağız”

Elban: “Şehitlerimize ve gazilerimize daima minnet ve şükran duyacağız”

Vali Elban, şehit yakınları ile gaziler onuruna düzenlenen iftar programına katıldı.

Valilik himayesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce düzenlenen ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek hal ve hatırlarını soran Vali Elban, ülkemizin bekası, vatanımızın bütünlüğünü korumak, milletimizin yaşamını huzur ve güven ortamı içinde geçirmesini sağlamak uğruna gözünü dahi kırpmadan şehadete yürüyen kahraman şehitlerimize ve kıymetli gazilerimize daima milletçe minnet ve şükran duyacağımızı ifade etti.

Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen programda, şehit aileleri ile gazilerle aynı sofrayı paylaşıyor olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Elban, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu, yılın en güzel zamanı olan bu mübarek günlerde paylaşmanın ve hoşgörünün en güzel örneklerinin yaşandığını, İslam aleminin bu ayda manevi huzura erdiğini kaydetti. Elban, “Bugün bu topraklarda gönül rahatlığıyla yaşayabilmemizin sebebi bedelinin aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz tarafından ödenmiş olmasıdır. Her bir karışı aziz şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu vatanı ve onların aziz hatıralarını daima yaşatacak, onlardan bize yadigar kalan kıymetli emanetlerine her zaman devlet ve milletçe destek olacağız” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir