19 Mart 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Eğitim seferberliği…

Eğitim seferberliği…

Adana’da hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve ortaya koyduğu çalışmalarla dikkat çeken; ‘Biz De Varız Destekleme Derneği’, bu kez de down sendromlu çocuklar için ‘eğitim seferberliği’ başlattı.
‘KEBAP’ ZİYAFETİ
Biz De Varız Destekleme Derneği’nin, ‘Gönüllü Anneler Topluluğu’ ile birlikte yürüttüğü çalışmalara iş dünyasının yanı sıra esnaf da destek veriyor. Adana’nın simgesi olan ‘Adana Kebabı’ndaki lezzetiyle öne çıkan; ‘Eyüp Can Kebap’ın işletmecileri Hasan Güner ve ortağı Ramazan Üzül, down sendromlu çocuklar için anlamlı bir jest yaptı. Söz konusu çocuk ve gençleri işletmelerinde ağırlayan Güner ve Üzel, onlara ‘kebap ziyafeti’ sundu.

ÖZEL MİSAFİRLER
Engellerini aşıp, keyifli anlar yaşayan çocuk ve gençler, renkli görüntüler oluşturdu. Oğlu Eyüp Can Güner ile birlikte özel misafirleriyle yakından ilgilenip, onlara Ramazan Üzül ile birlikte kırtasiye malzemeleri ve boyama kitabı hediye eden Hasan Güner’e; katkı ve destekleri nedeniyle Biz De Varız Destekleme Derneği üyesi; Psikolog Yasemin Kutlu Varan, bir teşekkür plaketi sundu.

GÖZ ARDI EDEMEZDİK
Etkinlikte konuşan Biz De Varız Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tanır Emre Üzelgeçici, “Bu çocuk ve gençler, toplumumuzun özel ve ayrıcalıklı bireyleri. Biz onları önemsiyoruz ve onları hayata hazırlamanın en önemli yolunun da eğitimden geçtiğini biliyoruz. Dernek olarak, birçok sosyal sorumluluk projesi ve çalışmayı hayata geçirirken, bu çocuklarımızı göz ardı edemezdik. Onlar, her şeyin en iyisine layık” dedi.

ONLARI ÖNEMSİYORUZ
Bir toplumun refah ve mutluluk seviyesinin, eğitimin kalitesine bağlı olduğunu vurgulayan Eyüp Can Kebap İşletmecisi Hasan Güner de; “İşletme olarak eğitimi çok önemsiyoruz. Down sendromlu çocuk ve gençlerimiz de bizim ayrıcalıklı gördüğümüz, özel bir topluluk. Onların eğitimlerine; hayata sıkı sıkıya tutunma çabalarına bir nebze de olsa katkı sunabildiysek ne mutlu bize” yorumunu yaptı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Esnafın Yüzü Ramazan’da Güldü…

  Kebabın başkenti Adana’da günün ilk ışıklarından itibaren eti zırhtan geçiren ve şişlere takan kebap …

‘Ucuz Traktör’ İlanlarına Kanmayın!

Dolandırıcıların özellikle sosyal medya adreslerinden ‘ucuz traktör’, ‘ucuz tarım aletleri’ gibi reklamlarla bazı çiftçileri dolandırma …

Pamuk Üreticilerine ‘Pembekurt’ Uyarısı!

Pamuk ekim alanlarının en önemli zararlılarından biri olan Pembekurt zararlısına karşı ekim sezonu öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Adana genelindeki pamuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir