24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Çevre / Evde 3 römork eski elbise…

Evde 3 römork eski elbise…

Ceyhan’da yalnız yaşayan kişinin evinden kötü kokular gelmesi üzerine belediye tarafından evde yapılan temizlikte 5 traktör römorku eski elbise çıkartıldı.

Kaltakiye Mahallesinde oturan 76 yaşında Ramis Öner’in evinden kötü kokuların gelmesi üzerine komşuları İstanbul’da yaşayan kardeşi Mehmet’e durumu bildirdi. Kardeşi tarafından evinden çıkartılan ve hasta olduğu belirtilen Ramis Öner, Adana’daki bir hastaneye yatırılarak tedavi altına alındı.

Ramis Öner’in hastaneye yatırılmasının ardından belediye ekiplerine haber verilmesi üzerine evde temizlik yapıldı. Ekiplerin yaptığı çalışmada, evden 5 traktör römorku eski elbise çıkartıldı.

Ağabeyinin evlenmediğini, yaklaşık 25 yıldır yalnız yaşadığını, pazarlarda kıyafet satarak geçimini sağladığını belirten Mehmet Öner, evden kötü kokular geldiğine dair komşularının haber vermesi üzerine yaşadığı İstanbul’dan geldiğini anlattı.

Öner, “Gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Eve girdiğimde bir ev dolusu kıyafet atılı bir durumda çöpler aynı şekilde ve kedilerle yaşamını sürdürüyormuş. Kendisi pazarcılık yapıyordu, hayvanlarla ve pislik içinde yaşadığı için hastalanmış. Evin temizliği için Ceyhan Belediyesi Temizlik Müdürlüğünü arayarak evin dezenfekte edilmesini sağladık” dedi.

Temizlik ekipleri ise kokudan dolayı güçlükle girdikleri evde yüzlerce takım elbisenin yanında çok sayıda kediye de rastladıklarını belirtiler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir