20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Durak’ın aracının lastiklerini kestiler…

Durak’ın aracının lastiklerini kestiler…

Son dönemde eski ülkücülere yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Eski Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aytaç Durak’ın aracının lastikleri bıçakla kesildi. Olay Aytaç Durak’ın, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e ziyareti sırasında gerçekleşti.

Ziyaretin ardından otomobilinin lastiklerini parçalanmış halde bulan Durak, durumu emniyete bildirdi. Kameraları incelemeye alan güvenlik ekiplerinin, ilk etapta olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği Eski Başkanı olan Durak, 25 Mart 1984, 27 Mart 1994, 18 Nisan 1999 seçimlerinde Anavatan Partisi’nden, 28 Mart 2004 seçimlerinde AKP’den, 29 Mart 2009 seçimlerinde MHP’den aday olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

Durak, 2014 Mart ayında yapılan yerel seçimlerde Bağımsız olarak adaylığını koysa da, MHP’den Başkan Adayı olan Hüseyin Sözlü lehine adaylıktan çekildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir