25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Çevre / Dünya kadınlara rağmen değil, kadınlarla birlikte değişecek!

Dünya kadınlara rağmen değil, kadınlarla birlikte değişecek!

CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan TÜRKMEN seçim bölgesi Adana’da durmaksızın çalışıyor. Sürekli hemşerileriyle bir arada olup, onlarını dertlerini dinleyip çözümü için çalışan TÜRKMEN, özellikle kadınların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.
Çukurova’da, üç kadın ortak olarak birlikte çalışan esnafı ziyaret eden Elif Doğan TÜRKMEN; “Türkiye’nin ekonomik kalkınması ancak kadınların işgücüne aktif katılımı ile olur. Ne yazık ki ülkemizde kadınlar yeterince yüreklendirilmiyor. Erkek egemen resmi yönetim anlayışı, kadınların, dolayısıyla ülkenin ekonomik kalkınmasının önündeki en büyük engel” .
KOSGEB KREDİLERİNE KADINLARIN ERİŞİMİ DAHA KOLAY OLMALI
“Ancak bilinmelidir ki; dünya kadınlara rağmen değil, kadınlarla birlikte değişecek, gelişecek. Kadın milletvekili olarak TBMM’de, ülkemizde yaşayan tüm kadınların sorunlarının ve çözümlerinin takipçisiyim, olmaya devam edeceğim. Özellikle kadın esnafın KOSGEB kredilerine erişimlerinin kolay hale gelmesi için Kalkınma Bakanı ile görüştüm. Konunun takipçisiyim” dedi.
Elif Doğan TÜRKMEN’in kafeye ziyaretini duyan Adana’lı kadınlar Chaplin Kafe’ye akın ettiler. Milletvekili TÜRKMEN hemcinsleri ile tek tek sohbet ederek ilgilerinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir