25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Düğüne giden çiftin aracı kaza yaptı, damadın anne ve babası öldü…

Düğüne giden çiftin aracı kaza yaptı, damadın anne ve babası öldü…

İstanbul’da nikahlarını yaptıktan sonra sevdikleriyle düğün törenlerinde bir araya gelmek için Adana’ya doğru yola çıkan çiftin de içerisinde yer aldığı araç, Aksaray mevkiinde kaza yaptı. Kaza sonucu damadın anne ve babası ölürken, araçtaki diğer kişiler yaralandı.
TIRA ÇARPTILAR Aksaray-Adana kara yolunun 10. kilometresinde meydana gelen kazada, Göksel Yalçın idaresindeki 34 CZS 788 plakalı otomobil, Fahrettin Ç. kontrolündeki 47 PR 322 plakalı tıra çarptı. Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.İstanbul’da nikah kıyıp, Adana’ya düğünlerine doğru yola çıkan çiftin aracı kaza geçirdi: 2 ölü, 4 yaralı. DAMADIN ANNE VE BABASI ÖLDÜ Kazada, otomobildeki damadın babası Fazlı (47) ve annesi Ayşegül Çıracı (45) olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Yalçın ile araçtaki damat Onur, gelin Ceyda Çıracı, Meltem Demirkolar yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çıracı çiftinin iki gün önce İstanbul’da nikah kıydıkları ve yarın Adana’daki düğünleri için çıktıkları yolda kaza geçirmeleri büyük üzüntü yarattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir