23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Döner siparişi sonları oldu…

Döner siparişi sonları oldu…

Merkez Yüreğir İlçesi’nin Başak Mahallesi’ndeki boş tarlada 10 Nisan’da cesetleri bulunan 3 çocuk annesi Senem Barık ile 2 çocuk annesi Zeliha Sevgilibaş’ı işkence yaptıktan sonra pompalı tüfek ile öldürdükleri belirlenen Barık’ın kayınpederi Hikmet Barık (65), kayınbiraderleri Davut (37), Savaş (30) ve Yahya (27) ile Davut’un oğulları O. (17) ve Doğan Barık (19) tutuklandı.

Senem Barık’ın uyuşturucu suçundan cezaevinde olan amcası Arap Barık’ın eşi olduğunu söyleyen Doğan Barık, cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini savundu. Barık, adliyeye götürülürken de cinayeti dedesi Hikmet Barık’ın işlediğini ileri sürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürerken eşi cezaevine girdikten sonra oturduğu Dedekorkut Mahallesi’nden kaçan Senem Barık’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde ev kiraladığı, burada akrabası Zeliha Sevgilibaş ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

Fuhuş dedikodusunun ardından Barık ailesi tarafından her yerde aranan ve hakkında infaz kararı alındığı iddia edilen Senem Barık’ın olaydan önce döner siparişi verdiği, yemeği getiren paketçinin, kadınları da ailesini de tanıdığı, adreslerini de Hikmet Barık’a bildirdiği ortaya çıktı.

Ailenin de 2 otomobille eve gidip, kadınları olay yerine götürerek öldürdüğü belirlendi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir