19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Dolmuş ile Bir Kamyonetin Çarpışması Sonrası 3’ü Çocuk 8 Kişi Yaralandı…

Dolmuş ile Bir Kamyonetin Çarpışması Sonrası 3’ü Çocuk 8 Kişi Yaralandı…

Dolmuş ile bir kamyonetin çarpışması sonrası 3’ü çocuk 8 kişi yaralandı. Kaza sonrası taraflar arasında kavga çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Ulu Cami Mahallesi’nde meydana gelen kazada, Kızılay Caddesi’nde seyreden Mehmet Türkmen yönetimindeki 01 M 0293 plakalı dolmuş, İsa Ege’nin kullandığı 33 RV 538 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet, Ramazan Şeker yönetimindeki 01 M 0254 plakalı başka bir dolmuşa çarptı.
Acısını unuttu bebeğini sordu
Zincirleme trafik kazasında kamyonet sürücüsü İsa Ege, kamyonette bulunan çocuklar Muhammet Ege, Elanur Ege, Enes Ege, Berivan Fatma Ege, anne Sultan Ege ve babaanne Kever Ege ile Nizamettin Yıldız yaralandı. Yaralılardan anne ve Nizamettin Yıldız kamyonette şıkıştı.
Olay yerine Can-Kur ekipleri çağrıldı. Kaza yerine gelen ekipler, kamyonet içinde sıkışan Nizamettin Yıldız ile Sultan Ege’yi kurtarmak için çalışma başlattı. Önce Yıldız çıkartılarak ambulansa bindirildi. Bu arada, acılar içinde kalan ve bağıran anne Ege kendi acısını unutup bebeği Elanur Ege’yi merak etti. “Bebeğim nerede o iyi mi” diye seslenen anneye ekipler iyi olduğunu söyleyip bebeğini gösterdi. Bir süre sonrada genç kadın sıkıştığı yerden kurtarılıp ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Taraflar arasında kavga çıktı
Bu arada, kazaya karışan taraflar ve sürücüler arasında da kavga çıktı. Yaralıları unutup maddi hasar nedeniyle tartışan gruplar bir süre sonra tekme ve yumruklarla birbirine girdi. Kavganın büyümesini yaralıları kurtarmaya gelen Can-Kur ekipleri önledi. Daha sonra olay yerine sevk edilen takviye ekipler tarafları dağıttı.
Mehmet Türkmen, Ramazan Şeker’i gözaltına alan polis, İsa Ege’yi de hastanede tedavisinin ardından polis merkezine götürdü. Yaralıların hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir