24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Dohayko’dan Başkan Alemdar Öztürk’e Teşekkür

Dohayko’dan Başkan Alemdar Öztürk’e Teşekkür

DOHAYKO’DAN BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR

Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (DOHAYKO) Genel Başkanı Metin Yıldırım, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü ziyaret etti.

DOHAYKO Genel Başkanı Metin Yıldırım ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyesi Feza Afacan, Saha Sorumluları Emel Carkat ve Ergün Carkat, Ceyhan ve Bölge temsilcileri Doğan Akbaş ve Esra Bozan ile Ceyhan Temsilcisi Rıfat Çalışkantürk önce Ceyhan Belediyesine ait Hayvan barınağını ziyaret ederek burada incelemelerde bulundular.

DOHAYKO olarak barınaklarda görülen bazı eksikliklerin giderilmesi için diyalog geliştirmek amacıyla bölge belediyelerine ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Genel Başkan Yıldırım, hassasiyetlerinden dolayı Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e teşekkür etti.

Daha sonra Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü makamında ziyaret eden DOHAYKO Genel Başkanı Metin Yıldırım ve beraberindekiler Ceyhan hayvan barınağındaki koşullardan ve yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gelişmiş ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de hayvan ve doğa sevgisi bilincinin gittikçe arttığını ifade etti.
Alemdar Öztürk “ Ceyhan Belediyesi olarak bu yaklaşıma ve bilince çok önem veriyoruz. İnşallah kanatlı kuşlar için de güzel bir hayvanat bahçesi açacağız.” Diye konuştu.

Heyet daha sonra, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Güler’i de ziyaret ederek hayvan barınağı konusunda bilgiler aldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir