26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Doğan spor’dan açıklama…

Doğan spor’dan açıklama…

Doğanspor olarak Süper Amatör Lig’de ve BAL liginden önceki gruplarda doğru düzgün tam destek almadık. Kendi çabalarımız ve futbolcularımızın, gayreti ve azmi sayesinde şampiyonluklar kazandık ve BAL ligine çıktık.

BAL liginin çok masraflı bir lig olması münasebeti ile bir çok kurumdan destek sözü aldık. Bu kurumların bir çoğu BAL liginin ne kadar çok zor olduğunu bildikleri için kendileri kulüplerimizi arayarak destek olmak istediklerini bizlere ilettiler. Bu kurumların en başında ise Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü yer almaktadır. Bizlere yardım etmek isteyen ve yardım eden diğer kurumları da onlardan izin almamız durumunda sizler ile paylaşacağız.
Bizler destek olmak isteyen hiçbir kimseye engel olmadık olmayacağız da. Bizler bu güne kadar hiçbir şekilde siyaset yapmadığımız gibi bu günden sonrada yapmayacağız. Bizim tek amacımız spor ve spor’a hizmet olacaktır.

Bu sene oluşturduğumuz yönetim kuruluna bakıldığı zaman tüm siyasi partilerin temsilcileri ve iş adamalarından oluştuğunu görebilirsiniz. Bu yönetim kurulunu oluştururken tek amacımız Ceyhan’ı kucaklayacak ve tüm temsiliyet açısından Ceyhan’ı kapsayacak bir kurul oluşturmak olduğunu herkes görmektedir.
Bizi kimse siyasetin içine çekmeye çalışmasın. Bizler Doğanspor olarak geçen sene Süper Amatör Lig’de mücadele ederken kendimiz bizzat Ceyhan Belediye Başkanımızdan ve Büyükşehir Belediye Başkanımızdan yardım istedik. İhtiyacımız olan malzeme listesini ve ihtiyaçlarımızı iki Belediyemizde ilettik. Daha sonra iki Belediyemizde bizlere ulaşarak Ceyhan Belediyesi maddi yetersizlik yüzünden yardım edemeyeceklerini bizlere iletirken, Büyükşehir Belediyesi ise tüm ihtiyaçlarımızın karşılanacağını bizlere bildirdiler. Daha öncede belirttiğimiz gibi hiçbir yardımı geri çevirmeyeceğimiz gibi yardım edenleri de onure ederek ödüllendireceğiz. Çünkü Doğanspor sadece bizim değil tüm Ceyhanlıların takımıdır. Bizler sorumluluğumuzu ve üzerimize yüklenen bu görevin asilliğini biliyoruz. Bizler tüm Ceyhan’a karşı sorumluyuz.

Hiç kimse siyasi çıkarları uğruna bizleri kullanmasınlar. Hele ki siyasi çıkar ve menfaat için Ceyhan’ın güzide dört kulübünü karşı karşıya getirmesinler. Bizler her zaman söylediğimiz gibi sözümüzü tekrarlıyoruz Ceyhanspor Ceyhan’ın milli takımıdır. Bu sözümüzün ne anlama geldiğini herkes çok iyi bilir. Bizim tüm yöneticilerimiz geçmiş yıllarda ya Ceyhanspor’da yöneticilik yapmış yada futbol oynamıştır. Bu yüzden hiçbir yöneticimiz Ceyhanspora art niyetli bakmayacağı gibi Ceyhanspor taraftarı da sayılırlar.

Bu gün basında yer alan Ceyhan Belediyesinin yapmış olduğu Kültür Müdürü Eyüp Turut’un basın açıklamasını üzülerek okuduk.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir