20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Doğal Yeşil Fırın ilk şubesini Gürselpaşa’da açtı…

Doğal Yeşil Fırın ilk şubesini Gürselpaşa’da açtı…

Doğal Yeşil Fırın kokusu şimdi de Gürselpaşa’dan yayılıyor. “Tadı damağında, tarifi mutluluğunda” sloganıyla ürünlerini sürekli geliştiren Doğal Yeşil Fırın, Adana’daki ilk şubesini Gürselpaşa’da açtı. Adana protokolünün de katıldığı açılış töreni vatandaşların yoğun ilgisini gördü.

Doğal Yeşil Fırın Gürselpaşa Şubesi; Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz, Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, Adana İl Tarım Müdürü Muhammet Ali Tekin ve Çukurova İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Tunaz ve Doğal Yeşil Fırın’ın kurucusu Faruk Korkmaz tarafından açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete açıldı.

Dede mesleği değirmencilikten gördüklerini geliştiren, yıllarını bu sektöre vererek hayallerini süsleyen doğal ve katkısız üretim gayreti ile pastane ürünleri üreten işletmesini kuran Faruk Korkmaz, açılışta yaptığı konuşmada ilk şubelerini açmış olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Korkmaz, “Doğal Yeşil Fırın ürünleri Adanalılar tarafından çok sevildi, çok benimsendi. Adana’ya verdiğimiz sözü yerine getirerek her noktaya rahatlıkla ulaşabilmek için ilk şubemizi Gürselpaşa’da açtık. Bugüne dek olduğu gibi doğal, katkısız, güvenilir, lezzetli ve uygun fiyatlı ürünleri güler yüzle sunmaya devam edeceğiz. Adana Valimiz Süleyman Elban ve Adana protokolünün değerli isimleri başta olmak üzere, açılışımıza katılan herkese gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Açılışın ardından Keman Sanatçısı ve DJ Uğur Yıldırım’ın müzik dinletisi eşliğinde misafirlere Doğal Yeşil Fırın’ın lezzetli ürünleri ikram edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir