25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / DERBİ İÇİN TAKIMLAR HAZIRLANIYOR…

DERBİ İÇİN TAKIMLAR HAZIRLANIYOR…

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu, her iki takım taraftarlarının daha dost, daha kardeşçe olmalarını sağlamak amacıyla Adanaspor ile oynanacak olan derbi maçlarında tribünlerin ikiye bölünme talebine destek verdiğini açıkladı.
Bu konuda her iki takım taraftar temsilcilerinin yaptığı görüşmelerden de aynı sonucun ortaya çıktığını ifade eden Aydoğdu, “Yıllar öncesinde de bu tablo yine aynıydı. Adanamızın güzide takımlarının taraftarları yarı yarıya derbi maçlarını büyük bir heyecanla izlerdi. Bizler de aynı hassasiyeti göstereceğiz. İkinci yarıda da uygulanmak olmak üzere, tribünlerin eşit şekle bölünmesi fikrine hem bizim, taraftarımız hem de Adanaspor taraftarı sıcak bakmaktadır. Ben de bu anlaşmanın ileriyle dönük olarak taraftarlarımız arasında kardeşliği ön plana çıkaracağını düşünüyorum ve sonsuz destek veriyorum. Adanalı dosttur, kardeştir. Taraftarlarımız da derbi maçları birlikte izleyerek bu birlikteliğin örneğini sergileyecektir” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir