28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI…

DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI…

İçişleri Bakanlığımızın 81 il valiliğine gönderdiği “Haftalık Tematik Denetimler” konulu genelge kapsamında ilimiz genelinde lokanta, kafe, kahvehane, çay bahçesi gibi iş yerlerinde denetimler sıklaştırıldı. Çeşitli meslek odaları, belediye görevlileri, güvenlik birimleri, Ticaret İl Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelinden oluşan salgın denetim ekipleri; genelgede belirtilen iş yerlerinde denetimlerde bulunarak vatandaşlarımız ile iş yeri sahiplerine kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

‘Israrımızı sürdüreceğiz’

Denetim faaliyetlerine katılan Vali Süleyman Elban; esnafı iş yerlerinde ziyaret ederek incelemeler yaptı. “Yeni Kontrollü Normalleşme Süreci” ile salgınla mücadele kapsamında denetimlerin sıklaştırıldığına dikkat çeken Vali Elban, “Denetimlerde gayemiz vatandaşlarımızı mücadele konusunda daha da bilinçlendirmek ve onlara rehberlik etmek. İlimizde yaşayan her bir vatandaşımızın belirlenen kurallara uyması, vaka haritasındaki rengimizin sarıdan maviye dönüşmesi için büyük önem arz ediyor. Bizler mücadeledeki ısrarımızı sürdüreceğiz. Ancak bu şekilde tam bir normalleşme sağlanabilir. Ekiplerimiz de bu konuda büyük bir özveriyle çalışıyor. Salgın denetim ekibimize ve kurallara riayet ederek bizlere yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Ceyhan Belediyesi’nden İslahiye’de İftar Programı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ilçede farklı kesimleri buluşturduğu Ramazan sofraları bu kez İslahiye’de kuruldu. …

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

ADSİAD, 14 Yeni Üye Daha Kazandı…

Kurulduğu 1991 yılından bu yana Adana, bölge ve ülke ekonomisine katma değer üreten Adana Sanayici …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir