23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Demirtaş’tan Nüfus Müdürlüğü’ne inceleme…

Demirtaş’tan Nüfus Müdürlüğü’ne inceleme…

Vali Mahmut Demirtaş, İçişleri Bakanlığı tarafından çıkartılan kanun çerçevesinde “Pasaport ve Sürücü Belge” işlemlerinin uygulanmaya başlaması dolayısıyla İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nde incelemede bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Yardımcısı Mehmet Seyman ile İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Cemal Okumuş’un da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Demirtaş, Nisan ayı itibariyle pasaport ve sürücü belgelerinin nüfus ve vatandaşlık il ilçe müdürlüklerinden verilmeye başlandığını söyledi.

Yeni sistemle emniyetin iş yükünün de azalacağını vurgulayan Vali Demirtaş, bu uygulama ile emniyetin asli görevini daha rahat yapacağını dile getiren Vali Demirtaş, “Nüfus cüzdanı gibi hayati öneme sahip olan kimlik belgelerini alt donanımı, bilgi ve birikimiyle çok rahatlık ile yerine getirerek, vatandaşlarımıza hizmet eden nüfus müdürlüklerinin pasaport ve sürücü belgelerini de sağlayacak imkâna sahiptir” dedi.

Vali Demirtaş, yeni uygulamanın vatandaşlara kolaylıklar getireceğine işaret ederek,“Vatandaşlarımız artık İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün resmi web adresinden “Randevu Sistemi”ni kullanarak Türkiye’nin her ili ve ilçesi için randevu alarak, sıra beklemeden işlemlerini rahtlıkla yapacaklardır. Yeni uygulamanın vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir