29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Demirtaş, STK’lar ile Muhtarların Sorunlarını Dinledi…

Demirtaş, STK’lar ile Muhtarların Sorunlarını Dinledi…

Vali Mahmut Demirtaş, Ceyhan’daki Kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda ilçenin genel durumu ile talep ve beklentileri dinledi.

İlçede devam eden yatırımların yanı sıra muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin çeşitli konulardaki talep ve beklentilerini dinleyen Vali Demirtaş, dile getirilen hususların titizlikle takipçisi olacağını söyledi ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatı verdi.

KİLİT PARKE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Vali Mahmut Demirtaş, toplantının ardından, Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca Toktamış Mahallesi’nde yaptırılan 16 bin 750 metrekarelik kilit parke taşı yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarların da hazır bulunduğu incelemeleri sırasında yol yapım çalışmasının tamamlanma aşamasına gelmesinden dolayı ilgililere teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, Adana’nın tüm ilçelerinde gerçekleştirdiği muhtar ve vatandaş buluşmalarında dile getirilen eksikliklerin giderilmesi için, gerekli hassasiyeti göstermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir