20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Demirtaş esnaf ziyaretlerinde bulundu…

Demirtaş esnaf ziyaretlerinde bulundu…

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Mustafa Kemalpaşa Bulvarı’nda faaliyet gösteren oto tamircileri ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaş buluşmalarını sıkça gerçekleştiren Demirtaş, Mustafa Kemalpaşa Bulvarı’ndaki bazı işyeri sahiplerini ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu. Sohbet ettiği esnafa ‘bol kazançlar’ temennisinde bulunan Demirtaş, kendisine iletilen talep ve beklentileri dinledi.

Esnaf ziyaretleri sırasında bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen ve sohbet esnasında son günlerde birbiri ardına düzenlenen toplantılarda muhtarlarla da sık sık bir araya geldiğini kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın dile getirdiği sorunların çözümü, daha mutlu ve huzurlu bir yaşam için gerekli. Biz kamu görevlerine düşen en büyük sorumluluk, vatandaşlarımızca dile getirilen sıkıntıların giderilmesi için gerekli tüm çalışmaları yapmak. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz muhtarlarla buluşmalarımız ile esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizde bizleri iletilen sorunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlara gerekli talimatları veriyor ve takip ediyoruz. Daha mutlu ve huzurlu bir kenti hep birlikte inşa etmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğimizden kuşkunuz olmasın” diye konuştu.

Mustafa Kemalpaşa Bulvarı’nda faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlar, ziyaretinden dolayı Demirtaş’a teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir