25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Demirtaş Esnaf ve Vatandaşları Dinledi…

Demirtaş Esnaf ve Vatandaşları Dinledi…

Esnaf ve vatandaş buluşmalarına büyük önem veren Vali Mahmut Demirtaş, kentin işlek bölgelerinden olan İbo Osman Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafı, işyerlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.

Esnafın dile getirdikleri talepleri dinleyen Vali Demirtaş, beklentilerin yerine getirilmesi konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. İşyeri sahiplerinin, ziyaretinden dolayı teşekkür ettikleri Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra bölgede faaliyet gösteren Sümer Taksi Durağı’ndaki taksici esnafıyla bir araya geldi. Taksici esnafıyla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Vali Demirtaş, taksici esnafına ulaşıma sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Vali Mahmut Demirtaş, İbo Osman Caddesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından,100.Yıl ve Belediye Evleri Mahallelerinde, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. 100.Yıl Mahallesi Muhtarı Mehmet Yakar ile Belediye Evleri Mahallesi Muhtarı Yemliha Yücel ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Mahmut Demirtaş, dile getirilen sorunlar ile mahallelere yönelik talep ve beklentileri dinledi.Yoğun ilgi gören ziyaretlerinde vatandaşlara hitabeden Vali Demirtaş, bu buluşmaları gerçekleştirmesindeki amacının sorunları bizzat muhtar ve vatandaşlardan dinlemek, dile getirilen eksikliklerin ivedi bir şekilde giderilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli çalışmaları yapmak olduğunu vurguladı. Çukurova ilçesine bağlı 100.Yıl ve Belediye Evleri Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlar, imar ve kentsel dönüşüm, ulaşım, alt ve üst yapı eksiklikleri, eğitim, sağlık gibi çeşitli konulardaki taleplerini dile getirirken, Vali Mahmut Demirtaş kendisine aktarılan sorunların çözümü için gerekli çalışmaların takipçisi olacağını söyledi. Vali Demirtaş’ın muhtar ve vatandaş buluşmaları, mahalle sakinlerinin, sorunlarının çözümüne yönelik duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkür mesajlarını iletmeleriyle son buldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir