19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Demirtaş, Aladağ’da öğrenci yurdu inşaatını gezdi…

Demirtaş, Aladağ’da öğrenci yurdu inşaatını gezdi…

Vali Mahmut Demirtaş, Aladağ Devlet Hastanesi’nin açılış töreninin ardından, ilçede yapımı devam eden öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
İnşaatın geldiği aşamayı yerinde inceleyen Vali Demirtaş, firma yetkililerinden ve ilgili kurumların yöneticilerinden, öğrenci yurdunun öngörülen sürede tamamlanması için gerekli çalışmaların titizlikle yapılmasını istedi.

Daha sonra Aladağ Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş ilçe kaymakamı Abdullah Demirdağ’dan, gerçekleştirilen kamu hizmetlerin durumu hakkında bilgeler almasının ardından, bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve beklentilerini dinledi.

Adana Valiliği olarak. Adana’nın tüm ilçeleriyle birlikte kalkınması, ilçelerin kamu ve özel sektör yatırımları ile buluşması için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, sohbet ettiği vatandaşların teşekkür mesajlarının ardından Aladağ’dan ayrıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir