25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Demirspor hazırlanıyor…

Demirspor hazırlanıyor…

Adana Demirspor, kümede kalma mücadelesi veren Manisaspor’la oynuyor. Şampiyonluğu kovalayan futbolcular, bu maçtan mutlaka 3 puan almalı, 20 yıllık hasret sona ermeli.
Kayserispor’un ardından puan cetvelinin 2’inci sırasında yeralan ve ilk ikiden Süper Lig’e çıkma hesapları yapan Adana Demirspor, yarın deplasmanda Manisaspor ile karşılaşıyor. Hayati önem taşıyan bu maç, adeta Demirspor’un kaderini de belirleyecek. Yenmesi halinde yoluna emin adımlarla yürüyecek. Kaybetmesi halinde (bunu düşünemiyoruz bile) büyük bir avantaj gidecek.
20 yıllık hasretin sona ermesi ve Demirspor’un Süper Lig’e yükselmesi için Mavi-Lacivertli futbolcuların bu maça çok iyi konsantre olması gerekiyor. Taraftar artık mazeret istemiyor. Kalan 5 maçın da kazanılmasını bekliyor. Futbolcular bunu iyi anlamalı, kariyerlerine “şampiyon takımın oyuncusu” yazdırıp,Demirspor’la birlikte tarihe geçmeli.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir