25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Demirören’den ceyhan’a saha sözü…

Demirören’den ceyhan’a saha sözü…

Yıldırım Demirören Ceyhan’a o sözü verdi
Ceyhan’da DEMOS Petrol İşletmeleri’nin Ural Savrun’a ait Demirören Milangaz Bayisi’nin Ceyhan’daki şube açılışını gerçekleştirmek üzere Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile birlikte Ceyhan’a gelen TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Ceyhan’a 2 futbol antrenman sahası yaptırma sözü verdi.

DEMOS Petrol İşletmeleri’nin açılışında konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, böyle bir işletmeyi Ceyhan’a kazandıran DEMOS yönetimine teşekkür ederek “ Sayın Federasyon Başkanımız Yıldırım Demirören’den ilçe sporuna katkı sağlamak ve BAL liginde oynayan Ceyhanspor ve Doğanspor futbol takımlarımızın istifade etmesi için 2 futbol antrenman sahası yapılması konusunda destek bekliyoruz. “ dedi. ve yapılacak spor sahalarının yerleri konusunda ise belediye olarak her an hazır olduklarının altını çizdi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören Milangaz’ın 662. Yerli Bayisinin hizmete girmesinden mutlu olduklarını ve istasyonun Demirören Grubu olarak Savrun ailesine hayırlı uğurlu olsun dedi.

Başkan Alemdar Öztürk’ün bu talebine olumlu yanıt veren Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Demirören, en kısa sürede Ceyhan’da BAL liğinde oynayan Ceyhanspor ile doğanspor’a İki adet Antrenman sahası kazandırmak için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir