29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Davutoğlu Adana’da…

Davutoğlu Adana’da…

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye’deki her bir gencin ağabeyi, babası, amcası, dayısı olduğunu vurgulayıp, onları hem konut anlamında hem de izdivaç anlamında ‘evlendireceğini’ belirterek, çeyiz hesaplarına yüzde 20, konut kredisi hesaplarında da yüzde 25’lik peşinatın yüzde 15’ine kadar destek vereceklerini açıkladı. Başbakan Davutoğlu, öğrencilere ücretsiz internet, harç ücretsiz pasaport ve indirimli uçak bileti müjdesi de verdi.
Ak Parti Genel Başkanı, Başbakan Davutoğlu, partisinin Adana’da düzenlediği mitingde, 1 Kasım seçimleri için vatandaşlardan destek isteyerek, “Tek başına, iş başına” dedi.
Türkiye’de yönetimi devraldıkları günden bu yana büyük hizmetler yaptıklarını vurgulayan Başbakan Davutoğlu, geçmişteki yönetimlerin sadece koltuklarını düşündüğünü söyledi. Eski Türkiye’yi geri getirmek isteyenlerin muradına eremeyeceklerini söyleyen Davutoğlu, bir yandan terörle mücadele ederken diğer yandan ülkeye dev eserler kazandırmaya devam ettiklerini vurguladı ve KKTC’ye aktarılan su projesinden bahsetti. Geçtiğimiz günlerde uzaya Türksat 4B uydusunun fırlatıldığını anımsatan Davutoğlu, böylece internetin daha ucuzlayacağına işaret etti. Davutoğlu, Dünya’nın en büyük havalimanı olacak İstanbul 3. Havalimanı’nı da anlatarak, “Her şeyin birincisi, en iyisi bize yakışır” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir