18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova’ya Su Oyun Parkı…

Çukurova’ya Su Oyun Parkı…

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Toros Mahallesi Ercan Çetin Doğal Park 1’de yapımı tamamlanan Su Oyun Parkı’nın açılışını çocuklarla birlikte yaptı.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışa CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve partililer katıldı. Toros Mahalle muhtarı Kemal Çelebi, mahalle halkı tarafından yoğun talep alan Su Oyun Parkını mahalleye kazandıran Başkan Soner Çetin ve ekibine teşekkür etti. Burada bir konuşma yapan Çetin, “Tam 3.5 yıldır ayağımızı gazdan hiç çekmiyor, gece gündüz demeden tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Objektif, tarafsız yönetim şeklimizle, sosyal belediyecilik anlayışımızla ve bir nevi faaliyet raporu olma özelliği taşıyan her Cuma yaptığımız halk günümüzle Türkiye’nin örnek belediyesiyiz” dedi.
Su Oyunları Parkı’nın Adana halkı tarafından çok sevildiğini ifade eden Başkan Çetin, “Su Oyunları Parkımız çok büyük talep gördü, çocuklarımız tarafından çok sevildi. 26 Eylül’de Mahfesığmaz Mahallesi’nde İmge Beyhan Çocuk Parkında 4. Su Oyunları Parkını hizmete açacağız. Parkımız hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir