16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova’nın Parklarında Zeytin Yetişecek…

Çukurova’nın Parklarında Zeytin Yetişecek…

Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, zeytinliklerin sanayi alanına dönüştürülmek istendiğini belirterek, sorumluluklarındaki parklara zeytin fidesi dikeceklerini söyledi.
İlçedeki 185 parkta zeytin fidesi dikmeye başlayacaklarını belirten Çetin, bu konudaki yasa değişikliğine karşı olduklarını belirterek şunları söyledi: “Türkiye 173 milyon ağaçla, dünyada ikinci sırada yer alıyor. Zeytinlik alanlarının sanayileşmeye kurban edilmesine tepkimizi göstermek için, Çukurova ilçemizdeki 185 parkımıza zeytin fidanı dikeceğiz Zeytin, hepimizin ortak değeridir. Bu değere sahip çıkmak, bu alanları korumak ve genişletmek hepimizin vatandaşlık görevidir. Biz de, milletimize sorumluluk bilinci çerçevesinde, bu alanlarda sanayileşmeye karşı olduğumuzu göstermek ve zeytinlik alanların yok edilmesine engel olmak için tüm parklarımıza zeytin fidanı dikerek, zeytin üreticilerini destekleyeceğiz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir