20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / “Çukurova’da Tarım ve İnsan” Sergisi 21-27 Martta…

“Çukurova’da Tarım ve İnsan” Sergisi 21-27 Martta…

Adana Vergi Dairesi Başkanlığı ile Adana Ticaret Borsası işbirliğinde “Çukurova’da Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisi düzenlenecek. 21 Martta açılışı yapılacak olan sergi 27 Mart Pazar Gününe kadar 75. Yıl Sanat Galerisinde halkımızın beğenisine sunulacak.
SİZLERİ SERGİYE BEKLİYORUZ
“Çukurova’da Tarım ve İnsan” konulu serginin Adana ve Çukurova bölgesinin milli değerleri olan ürünlerinin tanıtımına katma değer sağlayacağını söyleyen Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner ile Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Bir insan hangi mesleği yaparsa yapsın yüreğinin bir yerlerinde fotoğraf çekmek ve bunu sanata dönüştürmek arzusu vardır.

Sanatın iyileştirici gücü olduğu inancımızla böyle bir çalışmanın içerisinde yer almanın mutluluğu içerisindeyiz. Tarım ve insan konusunda bölgenin görsel hafızasına katkıda bulunacak olan bu sergi bu anlamda çok önemli. Bu sergi ile bir çok sektör ve fotoğraf meraklılarına hitap edecek bir yapı oluştu. Ayrıca tüm sanat dallarında olduğu gibi fotoğraf sanatının yaygınlaştırılması ve güçlendirilmesine katkı sağlayacaktır. Dijitalleşen dünyamızda bir çok alan da dijitalleşerek çağı yakaladı. Adana Vergi Dairesi Başkanlığı ile Adana Ticaret Borsası çalışanı 10 kişiden oluşan fotoğraf ekibi, 2021 yılı boyunca Çukurova bölgemizde 52 noktada 26.000 adet fotoğraf çekimi yaptı. Bunlar arasından da 130 adet fotoğraf seçildi. Bu sergide amacımız; Çukurova bölgemizde toprağın işlenmesinden, tohumun atılmasına, yetiştirilen ürünlerin nihai tüketicilere ulaşıncaya kadar geçen süreci fotoğraflayarak halkımıza ve sanatseverlerimize sunacağız. Tüm Adanalıları 21 Mart-27 Mart 2022 tarihleri arasında bu sergiye davet ediyoruz.” dediler.
Sergi açılışı 21 Mart 2022 Saat: 17:00-19:00 arasında olacaktır.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir