24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova’da sağlık taraması başlıyor…

Çukurova’da sağlık taraması başlıyor…

Çukurova İlçesi’ndeki semt kreşleri, emekli dinlenme evleri, kadın sohbet evleri ve çok sayıda mahallede sağlık taraması yapılacak.
Çukurova Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Avrupa Hastanesi işbirliğiyle ‘Çukurova’da Sağlık Günleri’ projesi hazırladı. ‘Sağlığınız bize emanet’ sloganıyla başlatılan projeyi anlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çocuklarımızdan, gençlerimize, kadınlarımızdan, yaşlılarımıza her kesimde sağlık taraması yaparak, halkımızın sağlık sorunlarını tespit edip, tedaviye yönlendireceğiz” dedi.

PROJEYİ ANLATTI
Proje ortağı Avrupa Hastanesi yöneticilerini makamında kabul eden Soner Çetin, şunları kaydetti:
“Çukurova’da, halkımızın tüm sorunlarını çözüp, rahat ve çağdaş bir ortamda yaşamak için hizmetler gerçekletirdik. Yeni yaptığımız projelerle de Çukurova’yı daha yaşanabilir hale getiriyoruz. Bu çerçevede, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekibimiz ve siz değerli hekim arkadaşlarımızla birlikte halkımızı sağlık taramasından geçirip, sağlık sorunlarını tespit edeceğiz. Sağlıkta en önemli tedavilerin başında erken teşhis geliyor. Biz de, halkımızın sağlığını korumak ve olası hastalıklarının önüne geçmek, erken müdahaleye yardımcı olmak için böyle bir çalışma başlattık. Yeni doğanından, yaşlısına, kadın erkek tüm halkımıza bu hizmeti götüreceğiz. ‘Erken teşhis hayat kurtarır’ çerçevesinde, halkımızın ayağına giderek, sağlık taramalarını gerçekleştireceğiz. Yarın Belediyeevleri Mahallesi Gülen Yüzler Semt Kreşi’nde başlayacak sağlık taraması, hafta boyunca diğer semt kreşlerinde de gerçekleştirilecek.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir