25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova Belediyesinden Şölen…

Çukurova Belediyesinden Şölen…

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hemşehri kuruluşlarını tek çatı altında toplayarak, kültürlerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla Yöresel Dernek ve Vakıf Şöleni düzenlendiklerini ve şölene Adana halkının davetli olduğunu duyurdu.

Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı’ndaki Doğal Park 1 (Ercan Çetin) Parkı’nda düzenlenecek şölen 3 Haziran Cuma günü başlıyor.

Başkan Çetin, Anadolu’nun çeşitli yerlerinden göç ederek veya başka sebeplerle gelerek Adana’ya yerleşen halkın birbirlerini daha iyi tanımaları ve kaynaşmaları için böyle güzel bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Çetin, “Adana’da faaliyet gösteren 30 hemşehri kuruluşumuz, kendi yörelerinin kültürlerini sergileyecekler. Ayrıca, halkımızın diğer kültürleri de tanıma fırsatı bulacakları şölenimiz, halkımızın da birlik ve beraberlik içinde olmasına katkı koyacak. Edirne’den Kars’a Sinop’tan Adana’ya tüm yörelerden temsilcilerin katılacağı şölen, toplumumuza da birlik ve beraberlik içinde yaşamanın önemini yansıtacak” dedi.

Cuma günü başlayacak ve 3 gün devam edecek olan şölende, yörelere özge halk oyunları, danslar ve oyunlar sergilenecek. Ayrıca, her yörenin kendine has yemek ve ürünleri de şölende yer alan stantlarda tanıtılacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir