19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / ÇÜ Devlet Konservatuvarından müzik ziyafeti…

ÇÜ Devlet Konservatuvarından müzik ziyafeti…

İlki gençlik haftasında, geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren Öğr. Gör. Şenay Kurt Eker’in hatırasına ithafen gerçekleştirildi.

Şef Dr. Valid Ağayev’in yönetiminde Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gençlik Orkestrası konserinde solist olarak Piyanoda yer alan aynı zamanda Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Ulviyye Güler’i ve viyolada yer alan Asya AĞAYEV izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Ayrıca, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ile Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü organizasyonuyla Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar için ‘sevgi’ konseri düzenlendi. Ayrıca burada kalan 4. sınıf ve 5. sınıf öğrencilerine yetenek tarama çalışmaları da yapılarak içlerinde konservatuvar eğitimine uygun olan öğrencilerin, haziran ayında gerçekleşecek kabul sınavlarına girebilmesi için kurum yetkilileri ile birlikte yol haritası belirlendi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir