25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / ÇÜ bale öğrencilerinden şahane gösteri…

ÇÜ bale öğrencilerinden şahane gösteri…

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Bale Anasanat Dalı öğrencilerince düzenlenen gösteri izleyenleri büyüledi.

Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi’nde, ünlü bale eserlerinden seçilen danslardan oluşan bir gösteri sunan ÇÜ Devlet konservatuvarı öğrencileri büyük alkış aldı.
Kuruluşunun 5. yılında Antalya Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Anasanat Dalı öğrencilerini de misafir eden ÇÜ Devlet Konservatuvarı’nın etkinliğini yaklaşık 350 kişi izledi.

ÇÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Tuğrul Ganioğlu, yıl içerisinde uluslararası ödül alan öğrencilerin yanı sıra birçok öğrencinin de aşama kaydettiğini belirterek “Öğrencilerimizi mezuniyetleri sonrasında çok iyi kurumlarda görmeyi umuyoruz. Ve en iyi şekilde üniversitemizi temsil edeceklerinden şüphemiz yok.” dedi.
ÇÜ Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü ve Bale Anasanat Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seda Ayvazoğlu ise, öğrencilerinin hedeflerinin çok yüksek olduğunu, her gün bu istek ve disiplinle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir