25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / CTB Yönetiminden TOBB Başkanına Ziyaret…

CTB Yönetiminden TOBB Başkanına Ziyaret…

Ceyhan Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Mustafa Aydar ve beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

TOBB Başkanı Hisrcıklıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Başkan Mustafa Aydar, Meclis Başkanı Ali Cem Sandıkçı, Meclis üyeleri ile yönetim kuruluna yeni dönem çalışmalarında başarı dileklerinde bulunan Hisrcıklıoğlu hayırlı olması temennisinde bulundu.
CTB Başkanı Mustafa Aydar Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada TOBB Başkanı sayın M.Rıfat Hisarcıklıoğlu bizi her zaman olduğu gibi memnuniyeti ve güler yüzü karşıladı. Bizde heyet olarak Sayın Hisarcıklıoğluna teşekkürlerimizi ilettik ve yeni yönetim kurulumuzla birlikte yeni seçilen Meclis başkanımızı ile meclis üyelerimiz’de kendisi ile tanışma imkanı buldular dedi.
Başkan Aydar Ceyhan Ticaret Odası olarak Türkiye genelinde 27. Büyük kapasiteye sahip borsa olduklarını belirten Başkan Aydar Ceyhan Ticaret Borsasının kapasitesi ortada bizde bu kapasiteyi iyi değerlendirip en iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorun ve inşallah Ceyhan’da güzel şeyler olacak. Ceyhan için elbirliği güç birliği yapacağız ve daha güçlü bir yönetim ile daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir