25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Çocuklara sertifika verildi…

Çocuklara sertifika verildi…

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tarafından Yaz Spor Okulları kapsamında okullarda kurulan yüzme havuzlarında eğitim alan çocuklar sertifika aldı.

Ceyhan’da yaz tatilinin başlamasıyla imkanı olmayan, deniz görmeyen, yüzme bilmeyen çocuklar için ‘Yaz Spor Okulları Projesi’ kapsamında, Mehmetçik İlkokulu ve Gürbüz Karakuş Ortaokulun bahçesine kurulan bir buçuk metre derinliğinde 200 metrekarelik portatif havuzlarda ücretsiz olarak 6- 12 yaş arası öğrencilerimize 2 bayan 2 erkek uzman antrenörler eşliğinde yüzme kurallı uygulamalı eğitim verildi. Mehmetçik İlkokulu ve Gürbüz Karakuş Ortaokulu’nda kurulan portatif havuzlarda uzman eğitmenler tarafından yüzmeyi öğrenen çocuklar 45 günlük eğitimin ardından sertifikalarını aldı.

Havuz etkinliği için veliler, “Ceyhan Belediyesi’nin yaptığı bu tür etkinlikler bizleri çok mutlu ediyor. Çocuklarımız portatif havuzlarda uzman eğitmenler tarafından yüzmeyi ögrendiler. Sosyal projeleri önemseyen ve yanımızda olan Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar’a teşekkür ediyoruz.” dediler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir