28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Çocuklar Bayram Keyfi Yaşadı…

Çocuklar Bayram Keyfi Yaşadı…

Ceyhan Belediyesi Ceyhanda bir ilki gerçekleştirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklara yönelik çeşitli tiyatro gösterimi, müzik, eğlence ve yarışma etkinlikleri düzenledi etkinlikler çerçevesinde tüm çocuklara ücretsiz kitap dağıtıldı.

Etkinlikler kapsamında Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde Ceyhan Belediyesi tarafından 22 Nisan Cumartesi ve 23 Nisan Pazar günü, 12.00-14:00 saatlerinde Çevre Çocuk Tiyatrosu Orman Mahkemesi’nde isimli çocuk oyunu sergilenyor.

YARIŞMALARDA ÇOCUKLARA HEDİYELER VERİLDİ

Deprem Evleri Mustafa Konuksever Parkı’nda düzenlenen diğer etkinliklerde ise çocuklar için Çuval İçinde Yürüme, Kaşık içinde Yumurta, Halat Çekme Yarışması, Elma Yeme yarışmaları ile müzik, eğlence programları ve çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yarışmalarda dereceye girenler ödüllerini aldılar ve yine etkinlikler çerçesinde tüm çocuklar ücretsiz olarak çeşitli kitaplar hediye edildi. 2 gün boyunca devam edecek olan etkinlikler kapsamında tüm çocuklar ücretsiz olarak gönüllerince eğlenme fırsatı bulacaklar.

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR

Ceyhan Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliklerde çocukların eğlencesine ortak olan Başkan Alemdar Öztürk “Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkmak bizlerin asli görevidir.” dedi.
Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ülkemizde 23 Nisan, dünya çocuklarının da katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi yüce değerlerin içtenlikle paylaşıldığı, farklı kültürlerin buluşup kaynaştığı bir bayramdır. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan bayramını kutluyorum.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

ADSİAD, 14 Yeni Üye Daha Kazandı…

Kurulduğu 1991 yılından bu yana Adana, bölge ve ülke ekonomisine katma değer üreten Adana Sanayici …

“ÇÖZÜM KISIRLAŞTIRMA”

HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık, belediyelerin yeterince kısırlaştırma yapmadıklarından yakındı ve tek çözümün “Kısırlaştırma” olduğunu söyledi. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir