18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Çinli İş Adamları Yumurtalık’ta…

Çinli İş Adamları Yumurtalık’ta…

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş FİLİK, ilçeye bağlı Sugözü Mahallesi’ne Emba Elektrik Üretim A.Ş ve Çin’li SPİC-SEP firmaları ortaklığı tarafından kurulacak olan, 1334 Mw. güçte ithal kömürlü termik santral için ilçeye gelen heyeti makamında kabul etti.

İlçeye Gelen Emba Elektrik A.Ş.nin Genel Müdürü Mete BULGUN, Gen.Md.Yrd. Servet Çağrı NAKİPOĞLU ile Çin’li SPİC (China Power International Development Limited) firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Wang BİNGHUA, SEP (Shanhai Electrik Power) Firması Yön.Kur.Bşk. Wang YUNDAN, kendilerine gösterdiği konukseverlik ile yapılacak termik santralin resmi işlemlerinin hızlandırılması konusunda gösterdikleri ilgiden dolayı Belediye Başkanı Türkeş FİLİK’e teşekkür etti ve termik santral ile ilgili resmi işlemlerin bittiğini inşaatına en kısa sürede başlanacağını dile getirdiler.

Belediye Başkanı Türkeş FİLİK ise gelen heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, termik santralin bir an önce faaliyete geçmesini temenni etti ve istihdamı artıracak yatırımlar hem bölge hem ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır dedi.

Yumurtalık ilçesinin hem sanayi ihtisas bölgesi hem turizm şehri olduğunu dile getiren Başkan FİLİK; gerek sanayi gerekse turizm alanında yapılacak yatırımlara belediye imkanları ölçüsünde destek olacaklarını ve kolaylık sağlayacaklarını belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir